Permanent Hårfjerning

Er der nogen forberedelse til behandlingen?
Første gang du kommer, vil der være en informerende samtale og vurdering af om din hud og dine hår egner sig til behandling. Hvis dette er tilfældet vil behandlingen som regel kunne foretages med det samme.

Permanent Hårfjerning eksempler

Vurdering af dine hår

For at vi kan vurdere dine hår, skal du første gang vi ser dig have mindst 1 dage gamle hårstubbe, i det område du ønsker behandlet . Du behøver kun at lade stubbene stå på nogle få kvadratcentimeter af området. Ved efterfølgende behandlinger må du gerne være nybarberet.

Før behandlingEfter behandling

Man må ikke gøre brug af voks, Pincet og Veet m.m.

Det er vigtigt, af hårene ikke er fjernet ved epilering, udtrækning med pincet, voks eller hårfjerningscremer indenfor den sidste måned, i ansigtet dog i det mindste 3 uger før en forstående behandling, idet hår stammen er væk, og PDT energien kan derfor IKKE nå hårkammeret og forsegle vene til hårkammeret, da hårstammen bruges som en leder ned til selve kammeret.

FørFør

Ingen Sol, Solarium op til Behandlingen.

Intensiv solbadning eller solarium 4 uger før og 2 uge efter behandlingen frarådes, da dette forøger risikoen for bivirkninger og forringer virkningen af behandlingen. Benyt evt. solfcreme med høj faktor i ugerne efter behandlingen hvis du ved at du vil blive udsat for sol, da der ellers er risiko for efterfølgende De-pigmentring, solskoldning eller lettere forbrænding,. Selvbrunende creme bør heller ikke benyttes i ugerne op til behandlinge.Evt. make-up og deodorant fjernes før behandling af området, men må gerne bruges igen lige efter behandlingen, se FAQ.

FørFør

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen ligger eller sidder du på en briks, afhængigt af hvilket område der ønskes behandlet. Da applicatoren udsender et rødt kraftig lys, udstyres du med Grønne-beskyttelsesbriller. Brillerne forhindrer dig ikke i at læse under behandlingen, hvis du ønsker det. Ved behandling af bikinilinie og armhuler kan du normalt beholde trusser og bh på.

Før behandlingen?

Inden behandlingen kan begynde, er det vigtigt at du er nybarberet. Dette kan vi gøre, hvis ikke andet er aftalt for et mindre beløb, Herefter påføres huden en klar kølende gel, der bevirker, at prismen og huden bliver opfattet som én og dermed skaber optimal forbindelse mellem energien og huden. Applikationen’s næse behandler ca. 1 * 4cm2 per sekund og man bevæger denne systematisk rundt på området som man har valgt at ville få behandlet, Afhængig af størrelsen på det område der ønskes behandlet, tager behandlingen fra ca.10 min. til flere timer, se FAQ.

Efter behandlingen bør man vente et par timer med flg. (hæftig) Motion, Oliering af det behandlede område, m.m.

Hvad kan jeg forvente efter behandlingen?

Hvordan huden reagerer på behandlingen afhænger af hudtype og af hvilket område, der er behandlet. Hos mange ses der ingen reaktion, men det er også normalt, nogle får rødlighed omkring hårene og let hævet i nogle timer efter behandlingen, se FAQ . Herudover er det også normalt, at huden kan føles varm og svie lidt i timerne umiddelbart efter behandlingen. Er varmen meget generende, kan dette lindres ved eks. nedkøling med ispose eller en shooting gel, Har du meget ondt, eller er du i tvivl, om din reaktion er normal så kontakt os endelig.Når du er færdig behandlet, vil der fortsat sidde hårstubbe i huden. Disse vil i løbet af 1-3 uger falde af af sig selv. Hvis ikke størstedelen af hårene er faldet af efter 3 uger, bedes du kontakte os. Det kan være tegn på at du ikke er behandlet med den optimale styrke for din hud og hårtype.