F.A.Q

FØR Permanent hårfjerning med IPL/LASER/PDT/ultrasound/SEP

Alle er egnet til denne form for behandling, Hvis de har hår og bare lidt hårfarve i håret
Du kan behandles alle steder teoretisk på kroppen hvor der er hår, Hvis du forsat er i tvivl så ring og få en uforpligtende gratis konsultation, som man altid skal have første gange før man går i gang med behandlingen.
Man skal som regel have 4-6 behandlinger alt efter hvor meget hår og hud type man har og er. Hvis man har mørkerer hud, skal man påregne 5-8 behandlinger, muligvis flere, grunden til at man skal have flere behandlinger ved mørkere hud, er at vi kan ikke give fuldstyrke på behandlingen, da Hud og hår kan opfattes som værende det samme og evt. brandsår 1.grad kan opstå
Ja, alle kan i sagens natur behandles, det er bare vigtigt at du holder dig væk fra solen 3-5 uger alt efter hvor længe du bevare solens UV stråler i din hud, og er det længere tid du beholder farven, des længere skal du vente til du kan få denne form får behandling. Grunden til at du skal vente er at vi skal have din mest mulig naturlige orginale hudfarve, så vi ved at du få den bedste og mest optimale behandling.
Før vi går i gang med første behandling, skal man altid have en konsultation. Det er vigtigt at du får af vide hvad du må og ikke må før og lige efter en behandling også selvom du kommer fra et andet behandlings sted, da vi har forskellige procedurer som skal følges FØR/EFTER en behandling. Det har og kan have betydning for din behandlings effektivitet, så man skal følge vores instrukser
Behandlingen foregår ved at man får en klar GEL smurt ud på behandlingsområdet, herefter får man en glasprisme sat ned på huden, hvor Gelen og prismen danner forbindelse til huden, som opfattes som værende ét. Derved er der mindst mulig tab af lys effekt ved IPL/Laser/PDT behandlingen og effekten af applikationen er optimal.
Behandlingens tiden kan ses under prisliste for MÆND eller KVINDER. Tiderne som er oplyst er vejl. da vægt, højde og størrelse er forskellige fra person til person, men tiderne er taget ud fra gennemsnittet, så man kan nogenlunde regne med tiderne. Des mere man vælger jo længere tid vil det tage. Hvis man har været behandlet før, Vil det som regel gå hurtigere end forringe gang.
Man må absolut ikke tage sol, solarium eller anden form for UV stråler 3 uger før denne forstående behandling eller Suntanet crem 1½ uge før, vokse 3-4 uger før eller Kemisk crem som hårfjerning (VEET). m.m. Er man i tvivl om det man er ved at gøre er forkert, så skriv eller ring du får en besvarelse så hurtigt som mulig.
Man SKAL være barberet op til selve behandlingen og helst dagen før, Vi har erfaret at når man har barberet sig dagen før er de hår stubbe som ligger nede i huden, allerede har banet vejen ud. Hvis man gør det på selvedagen kan man komme ud for at få små bumser, på det behandlede område, da håret er barberet så langt ned at håret bliver presset skævt af huden og skaber irritation og rødme. især i på det intime område kan det ses, så barbering dagen før.
Vi kan sagten godt barbere dig, hernede få et mindre beløb, men du skal lige give os et kald før, du kommer så vi er sikker på at have tid til det hele.
Ja, man kan godt behandles, man skal bare være klar over at man kan KUN reducere hårvæksten, ved disse typer sygdomme og man skal have disse former for behandlinger resten af livet, men har man en af disse former for sygdomme, skal vi lige sidde ned og finde en anden form for pris, som er attraktiv og mere fordelagtig for dig.
Vi fra råder folk at gå ind i disse typer behandling, pga den er virkningsløs også hvis andre klinikker siger det modsatte, må man få behandlingen der, vi har valgt at fjerne denne behandling. Den viser ingen hår reduktion eller kun meget lidt og det kan vi ikke tilbyde vores kunder.
Behandlingen føles individuelt fra person til person, nogle siger det føles som små stik, andre som små elastik slag. MAN SKAL KUNNE FØLE EN af DISSE TING, hvis man ikke mærker noget, SIGER man det med det samme til, den/dem/ eller anden som behandler dig. DET er YDERST vigtigt at man føler noget, SÅ VED MAN at behandlingen VIRKER.
Behandlingen føles individuelt fra person til person, nogle siger det føles som små stik, andre som små elastik slag. MAN SKAL KUNNE FØLE EN af DISSE TING, hvis man ikke mærker noget, SIGER man det med det samme til, den/dem/ eller anden som behandler dig. DET er YDERST vigtigt at man føler noget, SÅ VED MAN at behandlingen VIRKER.
Ja, det må man godt, men det skal kun være fra den ANDEN behandling, da vi fra den første behandling skal vide hvor meget energi du kan tage, ellers kan vi meget nemt give dig for meget energi, og derved lave bivirkinger på dig hvis vi ikke ved på forhånd, hvilken energi du normalt ligger på.
Man skal altid under konsultationen og FØR behandlingen sige om man er på medicin, det er vigtigt, pga noget medicin er lysfølsom og behandlingen kan gå hen og gøre ondt, eller man agere på anden måde som er skyld i medicinens virkning. Hvis man er i tvivl, står det som regel på præparrette. Hvis det fremgår under konsultationen at man får medicin som man ikke ved er lysfølsom, vil nogle test skud blive lavet for at se reaktionen samt vi vil ringe dem op, så snart vi har mere viden om selve pillerne. Som udgangspunkt syntes vi t man skal vente med denne form for behandling, indtil man er færdig med pillerne, eller holder pause fra dem og så påbegynd selve behandlingen.
Hvis du stadigvæk er brun, udefra din normale hud type, skal du vente ind til du tilnærmelsesvis har din originale hud farve, er du usikker om du kan få behandlingen nu, så ring for et kig, og her tager vi et prøveskud, får at se om du kan tage den samme energi som ved sidste behandling. Men som udgangspunk, syntes vi man skal vente til man er sikker.
Skal renses af, hvis det er en af de områder man skal behandles på. Hvor man ikke skal behandles er lige meget. Det er helt fint. Suntantet crem som fremmer brunheden i huden kan eller må man også godt.
Alle de hårkammere som vi destruere er for bestandig og kan IKKE re-generes på ny. Men selvom vi har behandlet over området, er der stadigvæk hårkammere som er i hvile tilstand og disse kan aktiveres ved flg. 1.Hormonforstyrrelser 2.Graviditet. 3.overgangsalder. 4.vækstfremmende hormoner. 5.fertilitetsindsprøjtning. Den sidste nævnte af disse former for forstyrrelser er dog den værste. Disse symptomer kan aktiver de hårkammere som under normale omstændigheder ville ligge i dvale, er hvis man har problemer med at få børn og påbegynder fertilitetsindsprøjtninger for at kunne blive gravid. Hvis man påbegynder det sidste nævnte og man er i gang med en behandling, stopper vi denne, indtil man er færdig med de hormon forstyrrende præperatter.
Ja, det kan der være eller blive, hvis man ikke følger forskriften, for denne type behandling som er blevet givet under konsultationen og er man i tvivl, så ring/skriv hvis svaret IKKE står her. Bivirkninger kan være flg. 1.Små brændsår, væk efter en uges tid, kan Afhjælpes ved klorhexidin crem 0.1% og zinksalve. 2. pigmentforandringer sker yderst sjældent, men Kemisk peeling afhjælper situationen, Ring og hør nærmere. 3.kløe hvis ens hudbaktieter er aggressive efter behandling, afhjælpes med Medi-skrub 0.1%, skal sidde på det irriteret område i 3-4 min før man vasker det af og en klor Hexidin 0.1% crem smøres på efter badet. Hvis man forsat har kløe, kan en Emla crem 5% på det irriteret område smøres på med husfilm omkring ca. 1 time og huden er bedøvet. Røde knopper, er indikation på at dine hårkammere er irriteret efter denne behandling, men yderligere forbyggelse skal man ikke gøre.
Desværre er loven klar folk under 18 år kan ikke behandles, ej heller hvis man har fået en godkendelse af sine forældre.
Vi har afdragsordninger, og tilbyder dem også til folk som gerne vil have lavet større behandlinger og da, det kan være svært at lægge et større beløb hver gang man skal behandles, kan vi altid finde ud af det, Så ring eller skriv og hør mere om det.
Vi kan ikke give garanti på behandlingen, da der kan være så mange usikker faktorer som kan spille ind i løbet af livet, man kan blive gravid, få en sygdom (PCO/ Diabetiker) eller tage væsktfremmende hormoner som kan kicke de latente hår kammere af som ikke er blevet behandlet, da disse har været i hvile fase under vores behandlinger. Men vi giver en garanti for at de hår kammere som vi har ramt eller er ramt med maskinen er blevet destrueret.

Efter behandlingen ved permanent hårfjerning

Der går som regel 7-21 dage før hårene falder af, man vil opleve at huden bliver blødere og mere glat. dog oplever nogle at hårene falder af i løbet af et par dage.
Hvis perioden af 3 uger er gået og hårene ikke er sluppet er det VIGTIGT at man RINGER ASAP og får en ny aftale så vi kan se på, hvorfor behandlingen ikke har virket og gennemgår energier, hud og hårtype. Viser det sig at behandlingen ikke har virket, får man selvfølgelig en ny behandling, men laver man ingen indsigelser ved behandlingen i 3 uge efter sin behandling, ser vi behandlingen som succesfuld og gennemført og man kan ikke komme i uge 6 efter sin behandling og have reklamationsret på behandlingen virke måde.
De røde knopper er hårkammere som viser tegn på at behandlingen har virket, men kammerne i huden er irriteret, dette er der kun få der for, men irrationen kan afhjælpes med afvaskning med Medi-skrub (sæbe) lad det sidde på det irriteret område 3-5 min og skyld af, derefter kan man creme sig ind med klorhexidin 0.1%. Dette skulle afhjælpe irrationen og muligvis kløen.
Ja, det kan man godt, men man starter forfra med sine 25% og kommer op til 40% rabat på det behandlede område igen. Men ellers er det ikke noget problem at skifte behandlingsområde. Derfor er det vigtigt at man beslutter sig for at starte på en Brasiliansk, og ikke en Bikini, hvis det er tilfældet
Hvis du har været rød mere en 3 dage SKAL du ring os op og fortælle os det, da dette vil blive registeret i ens historik log, og du skal muligvis have en lavere energi, Puls eller skintype end den vi mener du bør have. Det er typisk folk med anden etnisk baggrund som kan være rødere, eller holde rødmen i op til et par dage, men der er ikke noget at være bekymret for. Hvis man alligevel er bekymet, så ring eller skriv endelig
Vi syntes bestemt ikke at man skal have en behandling efter 5-6 uger igen på det samme område, det er alt for hurtigt og din næste cyklus af hår er først lige begyndt at vokse frem for 2 uger siden, så derfor anbefaler vi at du venter med behandling til 10-12 uger er gået, så er vi sikker på at alle de hår som er blevet aktive er dem alle og de resterenede er i hvilefase, hvis vi gør det forhurtigt, kommer man hurtigt op på 10 til 12 behandlinger og det er hverken i din eller vores interesse. Du bliver nødt til at vente ellers begynder vi at behandle i ½ vækstfase og ½ hvilefase. KUN ANSIGT kan behandles efter 8 UGER, resten af kroppen skal vente 10-12 uger
Vi har forståelse for at man kan blive syg, derfor ER det vigtigt at man RINGER, så man kun kommer til at betale for den booket tid som man har valgt (175.kr pr. time). Ringer man ikke eller kontakter os på anden måde, vil dette betragtes som værende udeblivelse fra behandlingen og man vil blive opkrævet 100% for den bestilte behandling. Hvis man gentagne gange melder sig syg/andet på selve behandlingsdagen vil dette også blive betragtet som udeblivelse fra behandlingen og 100% vil blive opkrævet.
Hvis du skal rejse nu og IKKE kan vente eller ej kan undgå solen, så skal du gøre flg. DET ER VIGTIGT at du taget SPF eller SOL CREM faktor 40 og opefter på de eller det behandlede område. HVIS du IKKE gør som VI råder dig til kan du få PIGMENTER forandringer eller SOLSKOLDNING på det behandlede område PIGMENT forandringerne falder tilbage efter 6-12 uger, alt efter hvor meget sol man har taget.
Ring eller skriv, hvis man har den mindste tvivl. Vi svarer så hurtigst som mulig og altid inden for 24 Timer. Det er vores service mål.
Af etisk årsager tilbyder vi desværre ikke denne form for ydelser til Sverige, med mindre de for de samme rekstrektione regler og er underlagt særlige hensyn af deres sundhedsstyrelse til at man måtte udfører disse behandlinger
1½-2 uger efter en behandling frarådes det at man tager sol, da man har risiko for solskoldning, pigment forandringer m.m.

Hudforyngelse/Acne/Rejuvenation med IPL/LASER/PDT

Man skal ALTID have en konsultation før denne form for behandling, det er Yderst vigtigt at man får af vide ang. SOL, Solarium, UV stråler generalt.
For denne type behandling skal der gå 6-8 uger før med stop af soldyrkning og 4-5 uger efter denne behandling på området. Hvis det viser sig at være svært at holde sig fra solen i begge tilfælde, skal man tage solfaktor SPF 50 på HVER DAG. OGSÅ selvom man cykler, kører i bil eller andet som er udendørs aktiviteter. Hvis vi kan se at man IKKE har overholdt gældende regler og har booket en tid ind og ikke kan behandles vil man blive afvist og kommer altså til at betale for mistet tid evt.