Hvem er vi

Vi har 15 års erfaring i permanente hårfjerningsteknologier. Vi har et stort indblik i Ellipses og andre hårfjerningsprodukter, som Ultalyd, RF og IPL CE-Godkendt lavspændingsprodukter fra EU.

Vi har en større forståelse for denne Mekaniske-teknologi end mange andre professionelle brugere.

I Udviklingsprocessen af nogle af produkterne har vi været i samarbejde med Ingeniør, sygeplejerske og kosmetologer m.m, og i den forbindelse har der også været tilknyttet en oplæringsproces ved ibrugtagning af det CE-Godkendte udstyr og andre ISO Godkendelser på produkterne . Vi har både en tekniske og en Dermatologisk forklaring på, hvorfor det virker og hvilken processer der er under, ved og efterbehandlingen.

Vi mener at det er VIGTIGT, at man har den fulde forståelse for produkterne. Ikke kun behandlingsmetoden. Desværre viser det sig ofte, at nogle klinikker kun går efter at tjene stor profit på kunderne, derfor kører de en laser applikation så lang ud, at den til sidst er virkningsløs eller har lav fotonisk energi og derfor til sidst ingen virkningseffekt har! Kunderne har desværre ingen chance for at opdage dette, fordi der kommer stadigvæk energi(lys) ud.

Nogle klinikker siger at man skal komme til behandling efter 4 uger fra sidste behandling. Det er alt for hurtig til at man kan behandles på ny. Man skal behandles i vækst fase, herefter kommer frastødelses
(uge 1-3). Herefter kommer hvilefasen (3-4 uger eller mere) og så kommer vækstfasen igen, fra uge 5 til 12.
Vækstfasen skal ligge i den sidste del af ugerne. Her mener man at alle de hår der ville komme frem er dem alle fra uge 10-12

Hvis man kommer til behandling efter 4 uger på det samme behandlingsområde kommer man hurtig op på 10-12 behandlinger og det er alt for hurtigt i forhold til de 3 faser, så starter man i hvilefasen og det får man ikke noget ud af andet end lomme smerter. Hvis en klinik siger man skal komme så ofte efter 4 uger, så lad vær, medmindre det er et check op om behandlingen havde den ønskede virkning. Uanset hvilken apparatur til hår-fjerning man bliver behandlet med, kan man ikke ændre mennesket forskellige faser vedr. hår. Det er fastlagt, eller genetisk styret heraf. Mennesket har alle samme denne process indbygget i sig og derfor følg de råd og den vejledning man får under konsultationen fra behandlingsstedets autoriseret personel.

De områder på den menneskelig krop som har forskellige vækst faser på kroppen er flg. 8-10 uger når det er ansigt og intimt områder. 10-12 uger på resten af kroppen.

Vi ser desværre tit og ofte nye kunder fra andre klinikker som har fået 10-12 behandlinger og de har ikke ikke fået den reduktion, eller permanet hårfjerning som lovet. Dette skyldes primært at Behandleren har brugt for lidt energi eller forkert bølgelængde på Kunden.

Kunderne har ingen chance for at finde ud af om de for den rette energi eller behandling. Derfor har vi valgt at gå ind på dette marked og give kunderne den korrekte behandling, som man har krav på. Vi har stor succes med vores behandlinger at svenskerne har fået øjnene op for vores gode tilbud og resultater, så de kommer fra Malmø, for at få fortaget disse behandlinger.

Nyhed

Vi arbejder forsat sammen med ingeniører for at udvikle og forbedre resultater og metoder som kan side stilles med laser m.m herom til at fjerne hår, småkar og hud foryngelse… Vores produkt Ellipse, er et godt og anderkendt “brand” I hele verden. Du ved hvad du får.
Vi har set, at der er kommer flere og flere små nye maskiner til, som lover permanent hår-fjerning, som kan købes i større magasiner (elgiganten, Føtex, og nettet til permanent hår-fjerning), dette er dog med modifikationer, de små apparaters lys går ganske vist ned i roden, men de har ikke energi til at lukke venen som forsyner blodet til hårkammeret, men skader kun den lille vene… så der kommer en forsnævering i venens blodtilførsel til hårkammeret. Man oplever at hårvæksten bliver langsommere i et par uger og når ens immunforsvar har reparerer forsnæveringen, vokset håret normalt igen..
Kunderne kommer tilbage til klinikkerne igen bare 1500-3000.kr fattigere. De små lys-apparaturer virker ikke ordenlig pga, at de IKKE kan give det samme output som De større laser maskiner kommer med, eller andre

Sundhedsstyrelsens Retningslinier

For at udfører disse behandlinger, skal behandlingsstedet være tilknyttet speciallæge, sygeplejerske og medhjælper, være registeret i Sundhedsstyrelsen. Sst fører regelmæssig kontrol på stedet og tager jævnlig stikprøver over om de gældende retsningslinier og procedurer bliver fulgt. Dette gøres for at sikre patienter for den korrekte information og behandling. Ved et hver kontrol besøg fra Sst. bliver der udarbejdet en rapport. Vi har lagt et link op fra Sundhedsstyrelsen til rapporten her. (tryk her) Hvis der er problmer med at se denne rapport, kan man søge på postnummeret  fra 2000 til 2000 og her vil supremellipse komme frem og her kan man se både læge og behandlere. Vi linker også til den danske producent af Ellipse, få mere info her